eMediaKanava - tietoa läheltäsi

Voit tutustua palvelun eri osiin allaolevien linkkien avulla:

Karttanäkymä Medianäkymä Hakuasetukset Menu- toiminnot Mediatiedot Palvelun tiedot Ohjelmisto- ja laitteistovaatimukset

Yleiskuvaus

images/ApplicationSymbol.png

eMediaKanava- palvelu perustuu palvelun käyttäjän paikkatietoon ja palveluun sijoitettujen tietolähteiden yhteiskäyttöön. eMediaKanava-palvelu on tietokoneohjelma. Palvelu näyttää kartalta tietolähteet läheltäsi. eMediaKanava- palvelua käyttävät yritykset löytyvät vaaleansinisen ympyrän avulla kartalta. Käyttäjä voi säätää liukusäätimellä sädettä välillä 0-50km. Lisäksi käyttäjä voi sijoittaa ympyrän kartalle manuaalisesti hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella osoittamalla haluttua karttapistettä. Kyseisen karttapisteen kohdalla ei saa olla muita karttasymboleita. Käyttäjä voi aktivoida myös GPS- haun, jos käyttäjän järjestelmässä on GPS- valmius, HTML5-paikkatietotuki ja käyttäjä antaa luvan palvelulle paikkatiedon käyttöön. Ohjelma vaatii toimiakseen että Javascript- toiminto on sallittuna.

Käyttäjän paikkatietoa käytetään järjestelmässä, eikä käyttäjän paikkatietoa talleteta missään vaiheessa.

Palvelu perustuu avoimen lähdekoodin käyttöön.

Mainostajan valittavissa on 12 valmiiksimääriteltyä mainosmallia. Kehitämme koko ajan lisämalleja.Teemme mielellämme myös asiakaskohtaisia mainoksia.

Mainostaja tuottaa ja toimittaa aineiston. Autamme myös aineiston tuottamisessa.

Pyydä tarjous ! images/ApplicationSymbol.png

Karttanäkymä

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaKarttaNakyma.jpg missing.

Kartta- osion keskeinen elementti on hakuympyrä.

eMediaKanava- palvelu perustuu palvelun käyttäjän paikkatietoon ja palveluun sijoitettujen tietolähteiden yhteiskäyttöön. eMediaKanava-palvelu on tietokoneohjelma. Palvelu näyttää kartalta tietolähteet läheltäsi ja mainokset/ilmoitukset. eMediaKanava- palvelun tietolähteet löytyvät vaaleansinisen ympyrän avulla kartalta. Käyttäjä voi säätää liukusäätimellä sädettä välillä 0-50km. Lisäksi käyttäjä voi sijoittaa ympyrän kartalle manuaalisesti hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella osoittamalla haluttua karttapistettä. Kyseisen karttapisteen kohdalla ei saa olla muita karttasymboleita. Käyttäjä voi suorittaa myös GPS- haun, jos käyttäjän järjestelmässä on GPS- valmius, HTML5-paikkatietotuki ja käyttäjä antaa luvan palvelulle paikkatiedon käyttöön. Ohjelma vaatii toimiakseen että Javascript on sallittuna.

Lisäksi palvelun toteuttaja, PT-Controlnet Oy, pidättää itselleen karttatietojen muuttamisen ilmoittamatta siitä etukäteen käyttäjille. Kartalla voi olla lisätietoa esim. säästä tai kaupallisia mainoksia.

missing images/ApplicationSymbol.png

Kartan ikonisymbolit
ja toiminnot

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaKarttaSymbolit.jpg missing.

Hakuympyrä

Kartta- osion keskeinen elementti on hakuympyrä. Käyttäjä voi säätää liukusäätimellä sädettä välillä 0-50km. Lisäksi käyttäjä voi sijoittaa ympyrän kartalle manuaalisesti hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella haluamassaan karttapisteessä. Kyseisen karttapisteen kohdalla ei saa olla muita karttasymboleita. Käyttäjä voi suorittaa myös GPS- haun, jos käyttäjän järjestelmässä on GPS- valmius, HTML5-paikkatietotuki ja käyttäjä antaa luvan palvelulle paikkatiedon käyttöön. Lisäksi Javascript- toiminto pitää olla sallittuna selaimessasi. eMediaKanava -palvelun toimittajat löytyvät ympyrän avulla kartalta.

Paikanna- toiminto

Hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella Paikanna- symbolin kohtaan voidaan aktivoida GPS- paikannustoiminto. Tämä vaatii toimiakseen järjestelmän jossa on GPS- valmius. Lisäksi vaaditaan selaimessasi HTML5- tuki paikkatiedon käsittelylle. Järjestelmä kysyy voiko palvelu käyttää henkilön paikkatietoa. Ilman lupaa paikkatiedon hakutoimintoa ei aktivoida. Käyttäjän paikkatietoa käytetään järjestelmässä, eikä käyttäjän paikkatietoa talleteta missään vaiheessa.

Karttapaikannus- ominaisuus

Voit siirtää karttanäkymää haluttuun kohtaan osoittamalla haluttua karttapistettä hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella. Siitä merkkinä on ympyrä kartalla. Osoitettavan karttapisteen kohdalla ei saa olla muita karttasymboleita.

Medianäkymä- toiminto

Hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella Medianäkymä- symbolin kohdalla aktivoidaan medianäkymä.

missing images/ApplicationSymbol.png

Karttasymbolit

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaKarttaNakymaSecond.jpg missing.

Kartalle tulee olemaan eri tietolähteiden symboleja kuten eMainostaulu- ja eLähikala- palveluiden karttasymbolit. Lisäksi eri digital signage tuotteiden symboleita kuten pylonit, videoseinät ja hyllynpäänäytöt. Näin saamme toteutettua interaktiivisen toiminnon.

images/ApplicationSymbol.png

Medianäkymä

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMediaNakyma.jpg missing.

Medianäkymän keskeinen elementti on alueen tiedot sisältävä kuvasarja. Käyttäjä voi aktivoida jatkuvan kuvasarjan "Aloita"- painikkeesta. Kuvasarjassa olevat nuolet ohjaavat yksittäisen tiedon liikkumisen oikealle/vasemmalle. Medianäkymä sisältää Menu- toiminnon.

Lisäksi palvelun toteuttaja, PT-Controlnet Oy, pidättää itselleen medianäkymän muuttamisen ilmoittamatta siitä etukäteen käyttäjille.

images/ApplicationSymbol.png

Hakuasetukset

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaHakuAsetukset.jpg missing.

Hakuasetukset- toiminto avautuu Menu- valikosta. Hakuasetukset toimivat kartta- ja listanäkymässä.

Käyttäjä voi valita paikannukseen liittyviä asetuksia. Asetukset toimivat mikäli käyttäjän järjestelmässä on GPS- valmius, HTML5-paikkatietotuki ja käyttäjä antaa luvan palvelulle paikkatiedon käyttöön. Lisäksi Javascript- toiminto pitää olla sallittuna selaimessasi.

Jatkuvan paikannuksen toteuttamiseksi on mahdollista valita 3 eri vaihtoehtoa: 1) Maaseutu 2) Lentokenttä 3) Kaupunki. GPS- paikannus suoritetaan tietyn väliajoin. Oletuksena on että GPS- paikannus toimii parhaiten kaupunkialueella, maaseudulla taasen tarkkuus voi olla heikompi. Käyttäjä voi lopettaa jatkuvan paikannuksen "Lopeta jatkuva paikannus"- painikkeella. Käyttäjä voi säätää liukusäätimellä hakusädettä välillä 0-50km. Lisäksi käyttäjä voi halutessaan saada äänimerkin aina kun yksi paikannus on tehty. Äänimerkki kytketään päälle/pois "Paikannusäänimerkki"- valinnasta. Jatkuvan paikannuksen seurauksena karttanäkymässä oleva hakuympyrä siirtyy automaattisesti sijainnin mukaan. Lisäksi medianäkymän sisältö muuttuu senhetkiseen sisältöön lähelläolevista tietolähteistä.

Käyttäjän tämänhetkisen sijainnin voi tehdä 2 eri tavalla: 1) GPS- paikannus 2) Paikkakunnan manuaalinen asetus GPS- paikannus suoritetaan kerran. Järjestelmässä on valmiina n. 70 eri paikkakuntaa, joista käyttäjä voi valita haluamansa "Valitse paikkakunta"- listasta. Käyttäjä voi säätää liukusäätimellä hakusädettä välillä 0-50km.

Lisäksi palvelun toteuttaja, PT-Controlnet Oy, pidättää itselleen hakuasetuksien muuttamisen ilmoittamatta siitä etukäteen käyttäjille.

Ohjelmisto- ja laitteistovaatimukset

Palvelu toimii laitteissa, joissa on HTML5- ja CSS3- tuki. Lisäksi järjestelmässä pitää olla mahdollisuus paikkatiedon hakemiseen HTML5- määrityksen mukaisesti. Myös Javascript- toiminto pitää olla sallittuna selaimessasi. Ääni- ja videomainokset vaativat HTML5:n mukaiset ominaisuudet audio- ja video- toiminnoille.

images/ApplicationSymbol.png

Menu- toiminnot

Menu- toiminto on mahdollista kartta- ja listanäkymässä. Menu sisältää seuraavat toiminnot:

Siirtyminen kartta- ja medianäkymien välillä.

Hakuasetukset- toiminto.

Hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella "Palvelun esittely"- valinnan kohdalla annetaan yleistä tietoa eMediaKanava- palvelusta.

Hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella "Usein kysyttyä"- valinnan kohdalla pääset lukemaan palvelun käyttäjien usein tekemiä kysymyksiä eMediaKanava- palvelusta.

Hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella "Yhteys"- valinnan kohdalla pääset palvelun tuottajan eli PT-Controlnet Oy:n yhteyssivulle. Sivulla on PT-Controlnet Oy:n yhteystiedot ja yhteydenottokaavake, jolla voit laittaa viestin palvelun tuottajan asiakaspalveluun.

Lisäksi palvelun toteuttaja, PT-Controlnet Oy, pidättää itselleen menu- toimintojen muuttamisen ilmoittamatta siitä etukäteen käyttäjille.

Palvelu toimii laitteissa, joissa on HTML5- ja CSS3- tuki. Lisäksi järjestelmässä pitää olla mahdollisuus paikkatiedon hakemiseen HTML5- määrityksen mukaisesti. Myös Javascript- toiminto pitää olla sallittuna selaimessasi. Ääni- ja videomainokset vaativat HTML5:n mukaiset ominaisuudet audio- ja video- toiminnoille.

Mediatiedot

images/ApplicationSymbol.png
eMediaKanava - Pyydä tarjous mainoksesta:+358 400 573479./Timo Niemi.

Mainostajan valittavissa on 12 valmiiksimääriteltyä mainosmallia. Kehitämme koko ajan lisämalleja.Teemme mielellämme myös asiakaskohtaisia mainoksia.

Mainostaja tuottaa ja toimittaa aineiston. Autamme myös aineiston tuottamisessa.

Voit tutustua allaoleviin valmiiksimääriteltyihin malleihin :

Malli 1: Kuvalinkki + Puhelimen suorasoitto + 2 linkkiä + Sähköposti- lomake + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli1.jpg missing.

Malli 2: Kuvalinkki + Puhelimen suorasoitto + linkki + Sähköposti- lomake + ajo-ohje + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli2.jpg missing.

Malli 3: 2 Kuvalinkkiä + Puhelimen suorasoitto + linkki + Sähköposti- lomake + ajo-ohje + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli3.jpg missing.

Malli 4: Kuvalinkki + Puhelimen suorasoitto + linkki + Sähköposti- lomake + ajo-ohje + alateksti.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli4.jpg missing.

Malli 5: Kuvalinkki + Taustalinkki + Puhelimen suorasoitto + linkki + Sähköposti- lomake + ajo-ohje + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli5.jpg missing.

Malli 6: Kuvalinkki + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli6.jpg missing.

Malli 7: Taustalinkki + Puhelimen suorasoitto + linkki + Sähköposti- lomake + ajo-ohje + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli7.jpg missing.

Malli 8: Videosoitin + Puhelimen suorasoitto + linkki + Sähköposti- lomake + ajo-ohje.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli8.jpg missing.

Malli 9: Audiosoitin + Puhelimen suorasoitto + linkki + Sähköposti- lomake + ajo-ohje + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli9.jpg missing.

Malli 10: Varattu tulevaisuuden käyttöön.

Malli 11: Oma kuva + Puhelimen suorasoitto + 2 linkkiä + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli11.jpg missing.

Malli 12: Oma kuva + oma teksti + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli12.jpg missing.

Malli 13: Oma kuva + Puhelimen suorasoitto + 2 linkkiä + ajo-ohje + oma taustakuva.

Documents/eMediaKanavaSlideMallit/eMediaKanavaMalli13.jpg missing.

Useasti kysyttyä

images/ApplicationSymbol.png

K: Pitääkö palveluun rekisteröityä ?
V: Kuluttaja voi hakea tietoa läheltään ilman palveluun rekisteröitymistä. eMediaKanava- palvelussa kuluttaja voi paikantaa itsensä kartalle.
K: Jos paikannan itseni kartalle, käytetäänkö paikannustietojani muuhun tarkoitukseen ?
V: Järjestelmä kysyy, voiko palvelu käyttää henkilön paikkatietoa. Ilman lupaa paikkatiedon hakutoimintoa ei aktivoida. Käyttäjän paikkatietoa käytetään järjestelmässä, eikä käyttäjän paikkatietoa talleteta missään vaiheessa.
K: Kuinka voin mainostaa eMediaKanava- palvelussa?
V: Valitse näistä haluamasi mainostyyppi ja lähetä viesti asiakaspalveluun.

Liikkuva karttaikoni

images/ApplicationSymbol.png

eMediakanava.fi- palvelussa on myös mahdollista sijoittaa kartalle paikkatiedon perusteella liikkuvia ikoneita. Liikkuvat ikonit soveltuvat mainiosti erityyppisten esineiden, tavaroiden ja jopa ihmisten yhteydenpitoon. Voit esimerkiksi sijoittaa kartalle oman myyntipisteesi, olet sitten missä tahansa kunhan GPS- signaali tavoittaa Sinut. Ikoni näytetään hakutuloksissa. Paikkatieto tuotetaan palveluun nykyaikaisella matkapuhelimella, tietokoneella ja tabletilla. Lisäksi laitteessa on käytössä PT-Controlnet Oy:n valmistama paikannusohjelmisto. Järjestelmä kysyy, voiko palvelu käyttää paikkatietoa. Ilman lupaa paikkatiedon perusteella liikkuvaa karttaikoni ei aktivoida. Käyttäjän paikkatietoa käytetään järjestelmässä, eikä käyttäjän paikkatietoa talleteta missään vaiheessa. Liikkuvan karttaikonissa olevan ponnahdusikkunan sisältö: * tuotetieto, yritysnimi, auton tunnus, esineen nimi jne. * Yhteystiedot - Puhelinnumero, valinnainen - Kotisivu- osoite, valinnainen - Nettikauppa- osoite, valinnainen - Facebook- osoite, valinnainen - Sähköposti- osoite, valinnainen * ajo-ohje Ota yhteys palvelun tuottajaan, mikäli haluat liikkuvan ikonin. Tämä vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Karttaikoni

images/ApplicationSymbol.png

eMediakanava.fi- palvelussa on myös mahdollista sijoittaa kartalle ikoneita. Ikonit soveltuvat mainiosti erityyppisten esineiden, tavaroiden ja jopa ihmisten yhteydenpitoon. Voit esimerkiksi sijoittaa kartalle oman myyntipisteesi. Ikoni näytetään hakutuloksissa. Karttaikonissa olevan ponnahdusikkunan sisältö: * tuotetieto, yritysnimi, auton tunnus, esineen nimi jne. * Yhteystiedot - Puhelinnumero, valinnainen - Kotisivu- osoite, valinnainen - Nettikauppa- osoite, valinnainen - Facebook- osoite, valinnainen - Sähköposti- osoite, valinnainen * ajo-ohje Ota yhteys palvelun tuottajaan, mikäli haluat ikonin. Tämä vaatii sopimuksen palvelun tuottajan kanssa.

Käyttöehdot

images/ApplicationSymbol.png
A) Palvelun kuvaus

eMediaKanava.fi-palvelu (jäljempänä "Palvelu") on PT-Controlnet Oy:n (jäljempänä "Palveluntarjoaja") kehittämä sähköinen palvelukokonaisuus, jonka kautta käyttäjä voi käyttää, katsella ja lukea erilaisia Palveluun sisältyviä tietoja ja aineistoja.
eMediaKanava- palvelu perustuu palvelun käyttäjän paikkatietoon ja palveluun sijoitettujen medialähteden yhteiskäyttöön. eMediaKanava-palvelu on tietokoneohjelma. Palvelu näyttää kartalta medialähteet ja median ilmoitus- osiossa. eMediaKanava -ilmoittaja löytyvät vaaleansinisen ympyrän avulla kartalta. Käyttäjä voi säätää liukusäätimellä sädettä välillä 0-50km. Lisäksi käyttäjä voi sijoittaa ympyrän kartalle manuaalisesti hiiren vasemman painikkeen/kosketusnäytön painalluksella osoittamalla haluttua karttapistettä. Kyseisen karttapisteen kohdalla ei saa olla muita karttasymboleita. Käyttäjä voi suorittaa myös GPS- haun, jos käyttäjän järjestelmässä on GPS- valmius, HTML5-paikkatietotuki ja käyttäjä antaa luvan palvelulle paikkatiedon käyttöön.
Nämä käyttöehdot pätevät soveltuvin osin myös erikseen julkaistaviin osapalveluihin, joiden Sisältö tulee Palvelusta. Tällainen osapalvelu on:
eMainostaulu.fi
eLahikala.fi
eMarjakartta.fi.
Palvelua voi käyttää ilman rekisteröitymistä.
Palvelun sisältämät ja Palvelun käytön yhteydessä kerätyt tiedot on tarkoitettu vain tietojen jakamiseen ja hyödyllisen tiedon jalostamiseen käyttäjälle kaikesta tarjolla olevasta tiedosta. Kaikki Palvelussa annettavat tiedot on tarkoitettu ainoastaan informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena eikä muunakaan neuvontana.
Palvelu sisältää myös kolmannen osapuolen tarjoamia tietoja ja palveluja (mm. Leaflet avoimen lähdekoodin karttaohjelmisto ja OpenStreetMap -karttapalvelun). Näihin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan näiden käyttöehtojen lisäksi mahdollisesti myös kyseisen kolmannen osapuolen omia palveluehtoja.
Palvelun visuaalinen ilme ja Palvelussa julkaistava aineisto, kuten esimerkiksi kuvat ja tekstit ovat Palveluntarjoajan tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta riippumatta siitä, onko niitä suojattu tavaramerkkioikeudella, tekijänoikeudella ja/tai muin immateriaalioikeudellisin suojakeinoin.

B) Tietojen käyttöoikeus

Palveluntarjoaja voi kerätä Palvelun käyttäjästä muun muassa seuraavia tietoja: eväste-tunnus, anonyymi käyttötunnus, IP-numero, selaintyyppi, selaimen kieliasetus, käyttöjärjestelmä, Palvelun osapalveluiden käyttöaktiivisuus ja siirtymät osapalveluiden välillä, sisältöpyynnöt eri osapalveluissa, käyttäjälle näytetyt mainokset, viestit ja toimipisteet, käyttäjän valitsemat mainokset, viestit ja toimipisteet sekä Palvelun käyttöaika. Käyttäjän paikkatietoa ei tallenneta tietokantaan.
Mikäli käyttäjä käyttää palvelua Palveluun kytketyn ulkoisen palvelun tunnusten avulla, palveluntarjoaja voi kerätä Palvelun käyttäjästä kyseisen ulkoisen palvelun tarjoamia käyttäjäkohtaisia tietoja. Palveluntarjoaja pyrkii tekemään kytkennät ulkoisiin palveluihin niin, että Palvelun käyttäjälle on selvää, mitä käyttäjäkohtaisia tietoja ulkoisista palveluista siirretään.
Palveluntarjoaja ei käsittele (esimerkiksi tallenna, käytä, siirrä, säilytä) käyttäjistä saamiaan tunnistamistietoja käyttäjän henkilöllisyyden selvittämiseksi tai tavalla, joka on yhdistettävissä yksittäiseen luonnolliseen henkilöön, vaan ainoastaan Palvelun toteuttamiseen.
Kayttäjä voi torjua paikkatietojen käytön. Jos paikkatietojen käyttö on torjuttu, kaikki Palvelun toiminnot ja osapalvelut eivät välttämättä toimi kunnolla.

Voit torjua evästeiden käytön. Jos evästeiden käyttö on torjuttu, kaikki Palvelun toiminnot ja osapalvelut eivät välttämättä toimi kunnolla.

Palveluntarjoajalla on oikeus käsitellä tietojasi: * palvelun teknistä kehittämistä varten sekä anomymisoituina tilastollista analyysia varten * palvelun toteuttamiseksi ja edelleen kehittämiseksi * palvelun väärinkäytösten havaitsemiseksi, estämiseksi ja selvittämiseksi.
Tietojasi käsittelee ainoastaan Palveluntarjoajan palveluksessa tai sen lukuun työskentelevä henkilö, jonka tehtävänä on Palvelun tuottaminen.

C) Käyttäjän vastuu

Palvelua saa käyttää vain näiden käyttöehtojen, lainsäädännön, viranomaismääräysten ja hyvien tapojen mukaisesti. Alle 15-vuotias tai vajaavaltainen saa lähettää paikkatietojaan Palveluun ainoastaan laillisen huoltajansa tai edunvalvojansa suostumuksella.
Rekisteröitynyt käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on yksinomainen käyttöoikeus rekisteröitymisen yhteydessä annettuun ensisijaiseen tunnukseen (sähköpostiosoite) tai Palveluun kytketyn ulkoisen palvelun tunnukseen (esimerkiksi Twitter-, Facebook- tai Google-tunnukset). Palvelun käyttö muilla kuin omilla tunnuksilla on kielletty.
Palvelun aineistoa saa selata ja ottaa siitä jäljennöksiä tulostamalla tai lataamalla tietoja puhelimelle, tabletille tai tietokoneelle. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Palvelun sekä sen tarjoamien tietojen käyttäminen osana omaa palvelua tai muuhun kaupalliseen tarkoitukseen ilman Palveluntarjoajan antamaa kirjallista lupaa on kielletty.
Käyttäjä vastaa kaikesta vahingosta, joka aiheutuu Palveluntarjoajalle tai kolmannelle osapuolelle siitä, että käyttäjä on toiminut näiden käyttöehtojen, lainsäädännön, viranomaismääräysten tai hyvien tapojen vastaisesti.
Voit milloin tahansa maksutta peruuttaa antamasi palvelukohtaisen suostumuksen paikkatietojesi käyttöön, mutta Palvelun kaikki ominaisuudet eivät tällöin ole käytettävissäsi.
Palvelu on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti Suomessa.

D) Palveluntarjoajan vastuu

Palveluntarjoaja pyrkii tarjoamaan Palvelussa virheetöntä tietoa. Käytät Palvelua ja sen sisältämiä tietoja ja aineistoja kuitenkin aina omalla vastuullasi. Näin ollen Palveluntarjoaja ei vastaa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat Palvelun käytöstä tai käytön estymisestä.
Palvelun käyttö voi mahdollistaa pääsyn käyttämään tai tilaamaan myös kolmansien osapuolien ("Muu palveluntarjoaja") tuotteita ja palveluja. Palveluntarjoaja ei vastaa Muiden palveluntarjoajien tarjoamista tuotteista, palveluista, toiminnasta taikka antamista tiedoista tai aineistoista.

E) Käyttöehtojen ja Palvelun muuttaminen

Palveluntarjoaja voi yksipuolisesti muuttaa näitä käyttöehtoja. Käyttöehtojen muutoksesta ilmoitetaan palvelussa vähintään kahden (2) viikon ajan.
Palveluntarjoaja voi muuttaa Palvelun sisältöä tai lopettaa Palvelun tai sen osan kokonaan ilmoittamatta tästä etukäteen.

F) Oikeuspaikka ja sovellettava laki

Palvelua koskevat mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Joensuun käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.

Rekisteriseloste

images/ApplicationSymbol.png

Henkilötietolaki (523/99) 10 § Laatimispäivä: 1.2.2015

A) Rekisterinpitäjä

PT-Controlnet Oy
Kuurnankatu 6
80100 JOENSUU
Y-tunnus 0919809-2
Internet: http://www.pt-controlnet.fi

B) Yhteyshenkilö

Timo Niemi
Kuurnankatu 6
80100 JOENSUU
Puhelin: 0400 573479

C) Rekisterin nimi

eMediaKanava.fi-palvelun käyttäjärekisteri, minkä ylläpidosta vastaa PT-Controlnet Oy.

D) Rekisterin käyttötarkoitus

eMediaKanava.fi-palvelun ("Palvelun") käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, laskutukseen, markkinointitarkoituksiin, Palvelun kehittämiseen ja käytön tilastointiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

E) Rekisterin tietosisältö

Rekisteri koostuu henkilötiedoista, jotka käyttäjä antaa rekisteröityessään Palvelun käyttäjäksi tai myöhemmin Palvelua käyttäessään.
Lisäksi rekisterinpitäjä kerää sekä rekisteröityneistä että rekisteröitymättömistä käyttäjistä Palvelun toteuttamista varten muun muassa seuraavia tietoja:

Käyttäjälle näytetyt mainokset, viestit ja toimipisteet Käyttäjän valitsemat mainokset, viestit ja toimipisteet

F) Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Palvelun käyttäjästä ne henkilötiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa Palveluun rekisteröityessään.

G) Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja säännönmukaisesti kolmansille osapuolille. Tietoja ei luovuteta myöskään Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Rekisterinpitäjällä on oikeus luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille lainsäädännön sallimissa rajoissa laskutusta, suoramarkkinointia, etämyyntiä sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.
Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja ulkopuolisille yrityksille tai henkilöille silloin kun käyttäjä on antanut siihen suostumuksensa. Ilman käyttäjän suostumusta jaettavat tiedot anonymisoidaan ennen jakamista siten, ettei niitä voida yhdistää yksittäiseen luonnolliseen henkilöön.

H) Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri sijaitsee ulkoistetulla palvelimella lukitussa ja vartioidussa tilassa. Rekisterin käyttö edellyttää pääkäyttäjän myöntämää henkilökohtaista salasanaa ja sitä valvotaan. Rekisterin tietoihin on oikeutettu pääsemään ja niitä on oikeutettu käyttämään vain määrätyt rekisterinpitäjän työntekijät.

Tietosuojatiedot

images/ApplicationSymbol.png

Käyttäjien yksityisyyden suojeleminen on tärkeää PT-Controlnet Oy:lle ("Palveluntarjoaja"). Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen henkilötietolakia (523/1999) ja tunnistamis- sekä paikkatietojen käsittelyssä sähköisen viestinnän tietosuojalakia (516/2004). eMediaKanava.fi-palvelun ("Palvelu") käyttö on mahdollista ilman, että käyttäjän henkilöllisyyttä tai henkilötietoja tarvitsee paljastaa.
Tämä tietosuojalauseke koskee eMediaKanava.fi-palvelun kautta tapahtuvaa tietojen keräämistä. Se ei koske palvelussa esitettyjen muiden osapuolten, kuten yritysten (esim. kaupat, huoltoasemat) tai julkisten tahojen (esim. kirjastot, matkailutoimistot) tuottamia sivuja eikä OpenStreetMap tai Leaflet -palvelun tietoja. Tämä tietosuojalauseke ei koske myöskään muita Palveluntarjoajan ylläpitämiä sivustoja tai palveluita.
Käyttäjärekisterin yhteystiedot: PT-Controlnet Oy, Kuurnankatu 6, 80100 Joensuu, yhteyshenkilö: Timo Niemi.

A) Palvelun käyttö

Käyttäjä voi kieltää evästeiden käytön. Estämällä evästeet osa palvelun toiminnallisuudesta jää pois. eMediaKanava.fi-palvelu kerää myös määrättyjä tietoja käyttäjän laitteistosta, kun käyttäjä käy sivustolla. Tällaisia tietoja voivat olla: eväste-tunnus, anonyymi käyttötunnus, IP-numero, selaintyyppi, selaimen kieliasetus, käyttöjärjestelmä, Palvelun osapalveluiden käyttöaktiivisuus ja siirtymät osapalveluiden välillä, sisältöpyynnöt eri osapalveluissa, käyttäjälle näytetyt mainokset, viestit ja toimipisteet, käyttäjän valitsemat mainokset, viestit ja toimipisteet sekä Palvelun käyttöaika. Käyttäjän paikkatietoa ei tallenneta tietokantaan.
Tietoja käytetään Palvelun ja sen laadun ylläpitämiseen, yleisen tilastotiedon tarjoamiseen palvelun käytöstä, käyttäjäkohtaisten suositusten ja kohdennettujen mainosten näyttämiseksi palvelussa sekä mainostajien laskutukseen.
Sisältöjen muokkaus, käyttäjän seuranta ja tietojen hallinta toteutetaan siten, että käyttäjiä ei ole mahdollista tunnistaa kerättyjen tietojen perusteella.

B) Paikkatiedot

Sovellus käyttää paikkatietoja lähimpien eMediaKanava- myyntipisteiden, kohteiden ja paikkakuntaasi liittyvien ilmoitusten (esim. säätiedot, uutiset, mainokset) hakuun sekä paikkasi piirtämiseen kartalle(vaaleansininen ympyrä). Voit kieltää sovellusta käyttämästä paikkatietojasi, mutta sovellus ei tällöin osaa hakea mitään paikkaan liittyviä tietoja. Paikkatietojasi ei tallenneta.

C) Tietojen säilytys

Palveluntarjoaja voi säilyttää käyttäjästä saamiaan tietoja anonymisoituina eli siten, että käyttäjän henkilöllisyyttä ei voida selvittää tai että tiedot eivät ole yhdistettävissä yksittäiseen luonnolliseen henkilöön. Tietoja voidaan hyödyntää tutkimusprojekteissa, joihin Palveluntarjoaja osallistuu sekä palveluiden kehittämistarkoituksiin.
Palveluntarjoaja ei pääsääntöisesti luovuta Palvelun käyttäjätietoja kolmansille osapuolille. Palveluntarjoaja voi luovuttaa tietoja ulkopuolisille yrityksille tai henkilöille vain anonymisoituna.

D) Evästeiden käyttö

Evästeellä tarkoitetaan sellaista tietoa, jonka palvelun tarjoajan palvelin lähettää käyttäjän selainohjelmalle pyytäen selainta tallentamaan tiedon käyttäjän päätelaitteelle ja jota kyseinen palvelun tarjoajan palvelin voi myöhemmin pyytää takaisin. Kyse on käytännössä pienestä tietomäärästä, tyypillisesti lyhyestä tekstistä.
Evästeitä on kahta lajia, istuntokohtaisia engl. session cookie ja pysyviä engl. persistent cookie. Istuntokohtaiset evästeet vanhenevat kun käyttäjä lopettaa istunnon web-palvelussa, ja pysyvät evästeet säilytetään tiettyyn aikarajaan asti tai kunnes käyttäjä ne tuhoaa. Selaimet lähettävät evästeen vain sille palvelimelle, joka on sen alun perin käyttäjälle lähettänyt.
Jos evästeiden käyttö on estetty kaikki Palvelun toiminnot ja osapalvelut eivät välttämättä toimi kunnolla.

Sanasto

images/ApplicationSymbol.png

Käyttäjän avuksi on kerätty kokoelma käsitteitä. Nämä helpottavat käyttäjää eri tilanteissa käyttämään eMediaKanava- palvelua.

Puhelimen suorasoitto

Toiminto toimii pääsääntöisesti älypuhelimissa. Käyttäjä voi valita suoraan numeron kohdalta puhelinsoiton. eMediaKanava- palvelu soittaa suoraan kyseiseen puhelimennumeroon. Erillisten puhelinluetteloiden läpikäyntiä ei tarvita.

Kuvalinkki

Käyttäjä voi suoraan kuvaa "klikkaamalla" aktivoida linkin. Linkki voi osoittaa toiseen sivustoon.

Sähköposti- lomake

Yhteydenottolomake mikä käyttää sähköpostia tiedonsiirrossa. Sähköposti lähetetään eMediaKanava- palvelun asiakaspalveluun.

Paikkatieto

Paikkatieto on tietoa, johon liittyy maantieteellinen sijainti. Se on tietoa kohteista, joiden paikka Maan suhteen tunnetaan. eMediaKanava- palvelussa on käytössä WGS84 maailmanlaajuinen GPS-järjestelmän koordinaattijärjestelmä. Koordinaatiston tarkkuus ei riitä suurta tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Tarkkuus vaihtelee paljon eri tilanteissa. Esimerkiksi kaupunkialueella saadaan tarkempia paikkatietoja kuin maaseudulla. eMediaKanava- palvelun valmistaja ei vastaa järjestelmän antamista paikkatiedoista eikä niiden tarkkuudesta. Myöskään järjestelmän kehittäjä ei vastaa missään olosuhteissa paikkatietojen aiheuttamista seurauksista tai virheistä.

Linkki

Linkki on kuva, teksti tai sana, joka siirtää käyttäjän www- sivulta toiselle. Linkkejä käytetään eMediaKanava- palvelussa. Linkit ovat helppo tapa auttaa käyttäjää siirtymään joko WWW-sivulle, johon linkki viittaa tai asiakirjan kohtaan, johon linkki viittaa. Linkki erottuu muusta tekstistä usein sinisenä ja alleviivattuna. Sitä käytetään yksinkertaisesti viemällä hiiren osoitin/kosketusnäytössä sormella painamalla linkitetyn sanan päälle ja valitsemalla se.

Taustalinkki

Linkki taustassa.

Alateksti

Lyhyt teksti, mikä sijaitsee kuvan alapuolella mainosmalli 4:ssa.

Kuvaformaatti

Jokaisella kuvatiedostolla on oma formaatti. Tämä formaatti sisältää tiedon siitä, miten tietokoneen tulisi tulkita tiedoston informaatio ja tuottaa kuva näytölle. Formaatti välitetään tietokoneelle jokaisen tiedostonimen perässä olevalla kolmekirjaimisella tai neljäkirjaimisella lyhenteellä. Formaatteja ei voi myöskään muutella ihan vain yksinkertaisesti kirjoittamalla .jpg-formaatin paikalle .gif tai vastaavaa, jos yrität tätä niin käyttöjärjestelmä ei pysty avaamaan tiedostoa. Formaattien muuntaminen toiseksi onnistuu ainoastaan avaamalla kuva kuvankäsittelyohjelmassa ja tallentamalla se toisessa formaatissa.

Videoformaatti

Firefox-, Chrome-, IE9+- and Safari- selaimet käyttävät .mp4 tiedostoa, Opera taasen käyttää .webm tai .ogv tiedostoa. Jos käytössäsi oleva selain ei tue HTML5- videota, eMediaKanava- ohjelmisto ilmoittaa asiasta. eMediaKanava- ohjelmisto on rakennettu siten että videomainos toimii niissä laitteissa, joissa on tuki HTML5- videon käytölle. Lisäksi video- mainosmallin tilaajan on huomioitava että mainoksen maksimipituudeksi on määritelty 15 sekunttia.

Ääniformaatti

eMediaKanava- ohjelmisto on rakennettu siten että äänimainos toimii niissä laitteissa, joissa on tuki HTML5- audion käytölle. Lisäksi ääni- mainosmallin tilaajan on huomioitava että mainoksen maksimipituudeksi on määritelty 15 sekuntia. Jos käytössäsi oleva selain ei tue HTML5- audiota, eMediaKanava- ohjelmisto ilmoittaa asiasta. Järjestelmä käyttää .mp3 ja .ogg tiedostomuotoja, joten käyttäjän selaimessa pitää olla koodekit näille äänitiedostoille.